S’acosten les revetlles i res millor per celebrar-les que aquesta refrescant recepta d’amanida de pasta i musclos. Els musclos són un aliment hipocalòric i molt nutritiu per la qual cosa aporten molts beneficis. Rics en proteïnes i amb molt poques calories (100 grams de musclos aporten 86 calories), també destaca el seu elevat contingut en vitamina A, vitamines del grup B (B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12), vitamina C, D, E i K. A més, tenen propietats antiinflamatòries a causa de l’alt contingut en àcids grassos omega-3. INGREDIENTS: ▶︎ 1 kg de patates ▶︎ 1 kg de musclos ▶︎ 1 enciam ▶︎ 1 ou cuit ▶︎ 1 ceba ▶︎ 2 cullerades de julivert picat ▶︎ 2 cullerades de vinagre ▶︎ 1 cullerada de brou dels musclos ▶︎ 1 got d’oli ▶︎ llorer ▶︎ sal PREPARACIÓ: Posem els musclos a coure amb aigua amb sal i llorer. Un cop cuits els separem de les valves. Tallem les patates a rodanxes gruixudes i les posem a coure amb una fulla de llorer. Rentem l’enciam i el piquem, reservant les sis fulles millors. Cobrim una plata amb l’enciam picat, posem a sobre les patates i sobre aquestes, els musclos. Barregem la ceba … Continua llegint Amanida de patates i Musclos
Copieu i enganxeu aquest URL al vostre lloc web WordPress per incrustar-la
Copieu i enganxeu aquest codi al vostre lloc web per incrustar