Bonítol amb ceba

El bonítol amb ceba és un plat molt senzill de fer, amb un resultat espectacular. El bonítol és un peix blau que té una carn molt suau i destaca per ser un aliment ric en greixos saludables. Aporta grans quantitats de vitamines del grup B, i de vitamines A i D; minerals com el potassi, fòsfor, magnesi, ferro i iode. Ingredients: ▶︎ 1 kg. de bonítol de Burela ▶︎ 5 cebes ▶︎ 2 alls ▶︎ 150 ml. vi blanc ▶︎ 75 ml. oli d’oliva verge extra ▶︎ 2 fulles de llorer ▶︎ Un pessic d’orenga sec ▶︎ 150 ml d’aigua ▶︎ Sal (al gust) ▶︎ Julivert per decorar Preparació: Netegem les rodanxes del bonítol, retirant la pell i les espines. Tallem cada rodanxa a quarts i reservem. En una cassola ampla, escalfem l’oli d’oliva. Hi afegim la ceba tallada a daus i els grans d’all trossejats. Sofregim la verdura fins que estigui toveta, durant uns 20 o 25 minuts. Hi afegim les fulles de llorer i l’orenga sec. Remenem per integrar-los amb la resta d’ingredients. Afegim el vi i deixem que s’evapori l’alcohol durant uns minuts. Incorporem l’aigua i esperem fins que entri en ebullició; incorporem el peix i la … Continua llegint Bonítol amb ceba