El carpaccio de gambes és un plat molt fàcil de fer, ideal per un aperitiu o per un sopar lleuger. Els carpaccios es preparen tallant el producte en qüestió en làmines molt fines, per la qual cosa de vegades cal congelar-lo abans. Després, s’amaneix segons els ingredients. En aquest cas, com és marisc, a les gambes o llagostins crus els va molt bé la llimona, ja que el suc permet cuinar aquests aliments lleugerament. INGREDIENTS: ▶︎ 10 gambes ▶︎ 1 llimona o llima ▶︎ 1 rajolí d’oli d’oliva ▶︎ 1 pessic de sal ▶︎ 1 pessic de sal en escates ▶︎ 1 pessic de pebre (opcional) ▶︎ 1 pessic de cibulet picat PREPARACIÓ: Neteja les gambes, pela-les i treu la tira del centre i la part més lletja. Aquest carpaccio es prepara amb gambes congelades, però també es pot fer amb gambes cuites. Per això, hauràs de coure les gambes i seguir igualment els passos següents. Agafa un full de paper film que sigui llarg, col·loca al centre les gambes en forma circular i afegeix una mica de sal fina. Cobreix les gambes amb el full de paper film. Amb una espàtula plana de cuina, colpeja les gambes fins que … Continua llegint Carpaccio de gambes
Copieu i enganxeu aquest URL al vostre lloc web WordPress per incrustar-la
Copieu i enganxeu aquest codi al vostre lloc web per incrustar