No hi ha cap dubte que les cloïsses són una joia gastronòmica de primer nivell. Aquest mol·lusc té grans propietats nutritives, com són el seu alt valor en ferro, iode i proteïnes d’alt valor biològic i la poca aportació en hidrats de carboni i greixos. Avui compartim amb vosaltres una recepta molt fàcil de fer: CLOÏSSES AMB CARXOFES. Ingredients: ▶︎ 8 carxofes ▶︎ 500 grams de cloïsses ▶︎ 2 dents d’alls ▶︎ 1 cullerada sopera de farina ▶︎ 500 mil·lilitres de brou de peix o aigua ▶︎ 80 mil·lilitres de vi blanc ▶︎ 1 raig d’oli d’oliva ▶︎ 1 pessic de sal ▶︎ 1 grapat de julivert picat ▶︎ 1 llimona ▶︎ 1 pessic de pebre Preparació: Col·loquem en un bol les cloïsses cobertes amb aigua i amb un grapat de sal durant un parell d’hores, perquè deixin anar la sorra. Netegem les carxofes: retirem les fulles de fora fins a deixar la part més blanca i tendra de la carxofa. Col·loquem un bol amb aigua i suc de llimona. Tallem les carxofes a quarts i les afegeix al bol amb l’aigua. Quan tinguem llestes les carxofes, les courem en una cassola coberta d’aigua durant 10 minuts. Passat aquest temps, … Continua llegint Cloïsses amb carxofes
Copieu i enganxeu aquest URL al vostre lloc web WordPress per incrustar-la
Copieu i enganxeu aquest codi al vostre lloc web per incrustar