Hamburgueses de salmó amb salsa de cogombre

En aquesta ocasió us portem una recepta original per menjar salmó d’una forma diferent, que agradarà fins i tot als més petits. La carn del salmó, més grassa, és ideal per donar-li forma i que quedin ben sucoses. Ingredients per 4 persones: 500 grams de salmó fresc 1 ou 1 cullerada de mostassa Dijon 1 cullerada de pa ratllat Pa d’hamburguesa Enciam 1 iogurt grec 1 cogombre 1 gra d’all Anet fresc al gust Fines herbes al gust Amb un ganivet piquem la carn del salmó a daus. Per aconseguir-ho, filetegem en tires els lloms i després els tallem perpendicularment. Col·loquem tots els trossos en un bol i afegim l’ou, el pa ratllat i la mostassa. Barregem bé amb una forquilla fins que quedi una massa, que estarà compactada gràcies a l’ou i a la que el pa ratllat li donarà consistència. Amb l’ajuda d’un motlle formem les hamburgueses, prement una mica amb la forquilla, fins a acabar la massa, i les fiquem a la graella. Deixem uns cinc minuts per cada costat, perquè les hamburgueses es facin bé, i procurem no moure-les perquè no es desfacin. Mentre es van fent, preparem la salsa triturant la resta d’ingredients a la … Continua llegint Hamburgueses de salmó amb salsa de cogombre