Molls amb Crosta

El moll és un peix molt valorat en la nostra gastronomia pel seu interessant sabor i textura. A més, imprimeix als plats un caràcter inqüestionable gràcies al seu cridaner color rosat o salmó, i les seves propietats nutritives, cosa que el converteixen en un plat molt a tenir en compte en qualsevol celebració i pel dia a dia. INGREDIENTS (per a dues persones): ▶︎ 2 molls grans ▶︎ 60 g mantega ▶︎ 40 g pa ratllat ▶︎ 20 g ametlla molta ▶︎ 1 cullerada sopera julivert picat ▶︎ 1 cullerada sopera farigola ▶︎ suc de taronja ▶︎ sal i pebre ▶︎ 2 carabassons ▶︎ 2 tomàquets ▶︎ oli d’oliva ▶︎ herbes aromàtiques PREPARACIÓ:  Tallar els tomàquets i els carabassons a rodanxes.  Assaoneu-los i col·loqueu-los en una plata amb un raig d’oli d’oliva i unes herbes aromàtiques.  Escalfar el forn a 150 °C durant 3 o 4 minuts.  En un recipient barrejar la mantega tova, el pa ratllat, l’ametlla, el julivert, la farigola, el suc de taronja i assaonar-ho.  Treure els filets als molls i desespinar-los amb unes pinces petites.  Salpebreu-los i col·loqueu-los sobre els carabassons i els tomàquets; poseu-hi a sobre una mica de la massa d’ametlla.  Gratinar al forn fins … Continua llegint Molls amb Crosta