La pelaia és un peix blanc de mida petita, amb forma plana i ovalada, molt similar al llenguado. Té un gran valor nutritiu, ja que aporta proteïnes d’alta qualitat i minerals essencials com el iode i el fòsfor. La millor manera de fer-la és arrebossada en farina i fregida. Avui compartim amb vosaltres una recepta molt senzilla i molt saborosa. Ingredients: ▶︎ 500 gr de pelaies ▶︎ Farina ▶︎ Sal ▶︎ Oli per fregir Preparació: Netegem les pelaies amb compte que no es trenquin. Un cop estiguin netes posem la sal i les passem per farina, després per un colador per treure’n l’excés. En una paella hi posem oli i quan estigui ben calent fregim les pelaies, vigilant que no es cremin, ja que és un peix que es fa molt ràpidament. Servim amb una mica de maionesa i unes rodanxes de llimona.
Copieu i enganxeu aquest URL al vostre lloc web WordPress per incrustar-la
Copieu i enganxeu aquest codi al vostre lloc web per incrustar