Pop a la brasa amb parmentier

Aquesta és  una recepta molt fàcil de fer. El parmentier, una especialitat de la cuina francesa, combina a la perfecció amb el sabor a mar del pop. Us animeu a fer-la? Ingredients: (per a 4 persones) ▶︎ 1 pop, o 4 potes de pop cuites ▶︎ 3 patates (800 g) ▶︎ 80 g de mantega ▶︎ 200 ml de nata ▶︎ oli d’oliva verge extra ▶︎ sal ▶︎ nou moscada ▶︎ pebre vermell dolç o picant ▶︎ julivert Preparació: Posem a escalfar una cassola amb aigua, introduïm les patates i les coem durant 35 minuts. Les pelem, les trossegem i les posem en un bol. Afegim la mantega a trossos i ho aixafem tot junt. Ratllem a sobre una mica nou moscada i aboquem la nata. Assaonem i barregem bé. Posem a escalfar aigua abundant en una altra cassola. Quan l’aigua comenci a bullir, agafem el pop pel cap i sense deixar-lo anar l’introduïm i el traiem 3 vegades. Finalment ho deixem a dins. Assaonem, tapem la cassola i coem el pop durant 40-45 minuts. El retirem i esperem que es refredi. Tallem 4 potes (el cap i els altres 4 potes es poden congelar per utilitzar-les en una altra ocasió). … Continua llegint Pop a la brasa amb parmentier