El verat és un peix blau amb un sabor suau i una carn ferma que necessita poca cocció. És un peix ideal per preparar a la planxa, en escabetx o al forn. Si ho preferiu, podeu demanar a la peixateria que us treguin l’espina del mig i us deixin els filets nets. Compartim amb vosaltres una recepta de verat al forn amb patates i ceba, que admet diferents variants, com fer el verat al forn amb verdures variades i, fins i tot, amb llimona. Ingredients: ▶︎ 2 verats nets ▶︎ 2 patates ▶︎ 1 ceba ▶︎ 2 alls ▶︎ 1 pessic de julivert ▶︎ 1 got petit de vi blanc Preparació: Pelem i tallem les patates i la ceba. Després, posem aquests ingredients en una safata per a forn, els ruixem amb una mica d’oli d’oliva, empolvorem sal al gust i enfornem durant 15 minuts, amb el forn preescalfat a 180 ºC. Introduïm els alls i el julivert en un morter, i els piquem i barregem amb una mica d’oli d’oliva i vi blanc. Quan les patates estiguin gairebé cuites, traiem la safata del forn, col·loquem els filets de verat a sobre i els hi tirem la preparació anterior d’all, … Continua llegint Verat al forn
Copieu i enganxeu aquest URL al vostre lloc web WordPress per incrustar-la
Copieu i enganxeu aquest codi al vostre lloc web per incrustar