La sardina és un peix ric en minerals, sobretot en fòsfor, seleni, iode, ferro i magnesi. Conté vitamines del grup B com la B12, la B6 i la niacina, així com grans quantitats de vitamines liposolubles E i D (que ajuden a absorbir el calci). En aquesta ocasió prepararem una senzilla recepta de “sardines al forn”, marinades en julivert i altres ingredients que detallem a continuació. Segueix-la pas a pas per elaborar aquest deliciós plat. INGREDIENTS: ▶︎24 sardines ▶︎ 2 cullerades soperes de julivert ▶︎ 1 culleradeta d’orenga ▶︎ 2 culleradetes d’oli d’oliva ▶︎ 4 llimones ▶︎12 tomàquets xerry ▶︎ 1 pessic d’all en pols ▶︎ 1 pessic de sal ▶︎ 1 pessic de pebre negre PREPARACIÓ: Primer, prepararem el marinat de la nostra recepta. Per fer-ho, agafem un bol i afegim el suc de 2 llimones, el julivert, l’orenga i el pebre negre. Barregem molt bé tots els ingredients. Afegim l’all en pols i, si ho desitgem, una mica de vi blanc. També podem incorporar all picat finament. Barregem bé tots els ingredients del nostre marinat. Posem les sardines a una safata de forn i afegim el marinat per sobre de forma què s’impregni de les aromes. També repartim … Continua llegint Sardines al forn
Copieu i enganxeu aquest URL al vostre lloc web WordPress per incrustar-la
Copieu i enganxeu aquest codi al vostre lloc web per incrustar