Observatori de les bones pràctiques comercials

  Manifesto la meva disconformitat amb la compra per les raons següents:

  Tots els camps són obligatoris

  Li informem que les dades que voluntàriament ens proporcioni en el present formulari seran tractades per “Gremi de Peixaters de Catalunya” amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud. Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte quan sigui indispensable per a la prestació del servei o obligacions legals. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, portabilitat, oposició i supressió de les dades a través del correu electrònic gremi@gremipeixaters.cat. Més informació a www.gremipeixaters.cat.

  Desitja rebre comunicacions relacionades amb els nostres serveis i productes?

  SiNo

  De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Gremi de Peixaters DE CATALUNYA amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació de caràcter publicitari o promocional relacionada, que pugui ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

  Pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: C / MUNTANER 81 2n 08011 BARCELONA.

  Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: gremi@gremipeixaters.com.

  Obrir xat
  Necessites que t'ajudem?
  Com et podem ajudar?