Ha entrat en vigor el Reial decret llei 4/2023, el qual suprimeix l’apartat 5 de l'annex III del Reial decret 486/1997, de 14 d'abril que estableix les disposicions mínimes de... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa els programes ProACCIÓ Green i ProACCIÓ 4.0 amb ajuts, eines i serveis per facilitar la transformació de les empreses per implementar accions destinades a... seguir llegint →
Mercabarna convoca els Premis Paco Muñoz, per destacar les iniciatives més rellevants sobre l'aprofitament d'aliments. Els premis van dirigits a productors, empreses majoristes, detallistes, emprenedors, cooperatives i entitats de caràcter social, que hagin implantat projectes... seguir llegint →
La Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l'Ajuntament de Barcelona, ha obert el període de recepció de candidatures per a la 24a edició del Premi Comerç de Barcelona. El premi... seguir llegint →
Fruit de l'acord entre l'Ajuntament de Barcelona i PIMEC, i davant el fet que moltes empreses i autònoms es troben amb dificultats per fer efectiva la transició energètica i l’assoliment real dels... seguir llegint →
La Càtedra Oceans i Salut Humana, que compta amb el patrocini del nostre Gremi, l'Ajuntament de Roses, la Confraria de Pescadors de Roses, i la Universitat de Girona, ha presentat... seguir llegint →
El nostre Gremi, amb la col·laboració de REZERO i subvencionat per l'Agència Catalana de Residus, està treballant amb el projecte "Foment de la reutilització a les peixateries" La finalitat d'aquest... seguir llegint →
El sashimi de tonyina és un dels plats més consumits de la gastronomia japonesa. Consisteix en làmines de tonyina crua que s'acompanyen de salsa de soja per mullar-hi. El sashimi és una... seguir llegint →
Les navalles aporten proteïnes d'alt valor biològic, i constitueixen una gran font de calci, ferro i fòsfor. Com a bon marisc, són riques en àcids grassos omega 3, ideals pel... seguir llegint →
La recepta que compartim avui és molt fàcil de preparar i està deliciosa. Aquest bonítol marinat té una presentació molt elegant i és ideal per menjar-lo tant de dia com... seguir llegint →
Avui compartim la recepta d’unes torrades d’anxoves superfàcils de fer i ideals per a un aperitiu excel·lent. Ingredients: Per les anxoves ▶︎ Seitons grans i frescos, almenys mig quilo ▶︎... seguir llegint →