Un any mes, disposem de l’acta que ens acredita com a signants del compromís ciutadà per una Barcelona mes sostenible i renovem la nostra adhesió a la Xarxa Barcelona... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
En una tensa negociació celebrada a mitjans de desembre a Brussel·les, els ministres de pesca de la Unió Europea van arribar a un acord per flexibilitzar les retallades previstes a... seguir llegint →
La Comissió d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, va convocar la compareixença del nostre president, Àlex Goñi, a la sessió del dia 17 de desembre per informar sobre la situació del sector... seguir llegint →
El nostre Gremi, representat pel president Àlex Goñi, ha estat present a l’Acte de Clausura i lliurament de diplomes del projecte Singulars 2024 de Barcelona Activa, que va tenir lloc... seguir llegint →
Els pescadors espanyols, italians i francesos del Mediterrani qualifiquen d'una “autèntica declaració de guerra” la proposta de la Comissió Europea (CE) d'una nova retallada dels dies de pesca en aquesta... seguir llegint →
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha presentat una campanya per promoure el consum dels productes de la flota pesquera catalana en un acte presidit per Òscar Ordeig, conseller... seguir llegint →
El Gremi va assistir a la presentació de les actuacions de «Catalunya, Regió Mundial de la Gastronomia 2025», que tinguè lloc al Time Out Market delMoll d’Espanya a Barcelona, el... seguir llegint →
L'escrita, també anomenada rajada, bastina, o Clavellada, conté molt poc greix, menys d’un gram per cada 100 grams de peix. El seu contingut proteic és moderat, si bé les seves proteïnes... seguir llegint →
El pop blanc, anomenat també pop de platja, té un preu molt més econòmic que el pop roquer. Una manera fàcil de reconèixer el pop blanc és mirant la línia... seguir llegint →
Els escamarlans han de ser ben frescos. Per fer aquesta recepta, hem utilitzat escamarlans de Blanes de mida mitjana. Els de mida petita o de morralla, són millors per saltar-los... seguir llegint →
Els escabetxos són fàcils de fer i es guarden dies a la nevera. Feu-ne quantitat i tindreu un bon recurs. Deixeu-lo reposar 24 hores abans de consumir-lo; millora molt. Recordeu:... seguir llegint →