La Sra. Montserrat Millán, vocal de la nostra Junta Directiva, va ser entrevistada per Catalunya Ràdio tractant sobre el marisc amb petxina o curculla, anomenat "marisc de clova". El programa... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
El nostre president, Sr. Àlex Goñi, ha estat entrevistat per Ràdio Comerç tractant entre altres temes, sobre la realitat i situació del sector, tan important en l’economia catalana. El Sr.... seguir llegint →
Del 4 al 6 de juliol, Mercabarna acollirà jornades presencials i gratuïtes adreçades a professionals i estudiants del sector agroalimentari. La Universitat d’Estiu de Mercabarna, que tindrà lloc del 4... seguir llegint →
El passat dia 20 de juny, va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de Socis de l’Entitat, a la seu social del Gremi situada al C. Muntaner, 81, 2n pis de... seguir llegint →
Amb l'objectiu de destacar, reconèixer i difondre els esforços i el talent del nostre teixit comercial, per la millora en la qualitat i la innovació, l'Ajuntament de Barcelona ha convocat... seguir llegint →
El Gremi ha estat present a la celebració del Dia de la Innovació Agroalimentària, que tingué lloc el 15 de juny de 2022, a l’auditori de la Torre Glòries, de... seguir llegint →
Dintre del 20è aniversari de la Xarxa Barcelona + Sostenible, celebrada el dissabte 11 de juny de 2022 al Parc de la Barceloneta de la Ciutat Comtal, va ser lliurat el... seguir llegint →
El moll és un peix molt valorat en la nostra gastronomia pel seu interessant sabor i textura. A més, imprimeix als plats un caràcter inqüestionable gràcies al seu cridaner color... seguir llegint →
Aquesta recepta és tota una delícia. Les navalles a la planxa, amb un toc d'all i julivert, són ideals per aquesta època de l'any. Les navalles es caracteritzen per tenir... seguir llegint →
S'acosten les revetlles i res millor per celebrar-les que aquesta refrescant recepta d'amanida de pasta i musclos. Els musclos són un aliment hipocalòric i molt nutritiu per la qual cosa... seguir llegint →
Incorporar de forma regular peix blau al nostre menú setmanal, és bàsic per la seva quantitat de propietats beneficioses per a la salut. En aquest cas, la tonyina vermella és... seguir llegint →