Els dies 2 i 9 d'octubre i organitzat pel Grup d'Acció Local Pesquer de la Costa Brava, tindran lloc unes jornades sobre mesures de sostenibilitat en la pesca i sessions... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Serveis Gremials Integrals (SGI), ha incorporat un nou cap del seu departament fiscal, el Sr. Agustí Gasque. Després d’un procés de selecció on han participat diferents candidats, l'Agustí s’ha incorporat... seguir llegint →
Organitzat per l'Associació Catalana de dones de la mar, us informem d’una nova activitat que programada en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), la jornada "La dona... seguir llegint →
El passat 24 de setembre, i a la localitat de Roses, va tenir lloc la Jornada Científica de la Càtedra Oceans i Salut Humana “Mar, Salut, Ciència i Societat”, a... seguir llegint →
El Consistori i la Confraria de Pescadors de Llançà van presentar el passat 8 de setembre, iniciatives que volen promocionar l’Escamarlà de Llançà. Es tracta de tres projectes cofinançats pel... seguir llegint →
Carta oberta del nostre President, Àlex Goñi, que es presenta a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona dintre del Grup 9, categoria 6 "Comerç i reparacions", de... seguir llegint →
El President del Gremi de Peixaters de Catalunya, Àlex Goñi, es presenta a les eleccions de la Cambra de Comerç de Barcelona dintre del Grup 9, categoria 6 "Comerç i... seguir llegint →
Les vieires són un tresor de la mar que ens obsequien amb el seu suculent sabor i textura tendra, i aquesta recepta de "Vieires amb Beurre Blanc" en destaca totes les seves... seguir llegint →
Aquesta sopa és deliciosa i plena de sabors asiàtics. Pots personalitzar-la afegint més o menys pasta de curri, segons la teva preferència de picant, i ajustant els altres ingredients segons... seguir llegint →
Us presentem un exquisit aperitiu per degustar amb la família i amics, un tàrtar elaborat a base de salmó fumat, ceba tendra, cogombre i alvocat. La seva textura i frescor... seguir llegint →
Les amanides a Tailàndia són força diferents de les d'altres països, no porten ni oli, ni enciam… Es tracta d’utilitzar, en realitat, una important quantitat de peix o marisc amb... seguir llegint →