S'ha obert el termini per presentar candidatura al Premi Comerç de Barcelona 2024, unificat amb el Premi Mercat de Barcelona. A través d'aquests guardons, organitzats per la Direcció de Comerç,... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Si t'interessa obrir una parada en alguns dels mercats municipals de Sant Boi ets a temps de fer-ho. Als mercats de Sant Boi trobem una gran varietat de parades i... seguir llegint →
Us facilitem l’enllaç de l’article a El Nacional.cat, que ha realitzat recentment el director territorial de Catalunya del Banc de Sabadell, Xavier Comerma, sobre els serveis que aquest banc ofereix... seguir llegint →
El diumenge 13 d'octubre Mercabarna torna a obrir les seves portes per celebrar la 6a edició de la seva cursa popular, que té com a causa solidària aquest any el Casal dels Infants,... seguir llegint →
El passat 17 de juliol i al recinte del Mercat de la Boqueria, va tenir lloc la presentació del "Pa de Mar", proposta de pa especialment creada pel Gremi de... seguir llegint →
El passat 17 de juliol va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de Socis, a la seu social del nostre Gremi. En el decurs de la reunió, es van aprovar els... seguir llegint →
La Junta Directiva de FEDEPESCA, federació de la qual ostentem la vicepresidència, ha acordat dissenyar una campanya en punt de venda per a sol·licitar el suport social en la defensa al dret a una alimentació... seguir llegint →
Plat molt popular que es pot fer amb qualsevol mena de peix. Ideal per sorprendre els teus convidats. En aquest cas, l'hem fet amb lluç, un peix blanc amb molt... seguir llegint →
Uns bunyols de bacallà amb ingredients de qualitat, super sans i molt fàcils de fer, que desapareixeran al moment de servir-los a taula! Podem tenir la barreja preparada al frigorífic... seguir llegint →
Per fer aquesta recepta, és recomanable curar el salmó i congelar-lo un mínim de 48 hores. Aquest salmó curat pot ser la base de diferentes receptes i podem preparar canapés... seguir llegint →
Aquest plat s’ha de cuinar i menjar al moment perquè fred perd molt del seu encant. És una recepta molt fàcil de fer i ràpida, això sí, si estem ben... seguir llegint →