Actualitat

A continuació pots consultar l’actualitat del Gremi de Peixaters de Catalunya i el sector del peix al nostre país.

De la Peixateria a la Cuina!

Congre al Forn

El congre és un peix nocturn de la Mediterrània. Per les seves propietats i excel·lent sabor, és un peix molt utilitzat a la cuina i amb el que podem elaborar... seguir llegint →

Truita meunière

La tècnica meunière, en culinària, es refereix a una forma de fregit en mantega d'un peix (bé sigui sencer, tallat a trossos, o en rodanxes) que ha estat prèviament enfarinat.... seguir llegint →

Croquetes de peix

Avui, 16 de gener,  celebrem el Dia Internacional de la Croqueta, i no hi ha millor manera per fer-ho que menjant unes exquisides croquetes de peix. T'animes? Ingredients: ▶︎ 300... seguir llegint →
Obrir xat
Necessites que t'ajudem?
Com et podem ajudar?