Com ja sabeu, el vostre Gremi és una associació sense ànim de lucre, amb la missió fonamental de defensar els vostres interessos com l’única entitat del sector amb representativitat i... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
El passat 6 de març, la Cloe Palma i l'Alèxia Duran, alumnes de 1r de l'Escola Betània-Patmos, van visitar el nostre Gremi i, ateses pel president Àlex Goñi, expressaren una... seguir llegint →
El nostre Gremi, en la seva lluita constant en defensa del sector, ha tingut intervenció en diferents mitjans de comunicació, arran de la Nota de Premsa publicada amb relació al... seguir llegint →
El president de la Casa de l'Aire, en Ramon Vila, que acompanya a la foto al nostre president Àlex Goñi, ens ha visitat per explicar-nos un projecte engrescador pel qual... seguir llegint →
Des del GALP Costa Brava, ens informen que s’ha obert el període de sol·licitud dels ajuts per a l'aplicació del desenvolupament local participatiu en el marc del Fons Europeu Marítim,... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya alerta: A Catalunya ha desaparegut prop del 24% de les peixateries en sis anys, afectant als llocs de treball i a la salut de... seguir llegint →
Convocada per les patronals ASAJA, COAG i UPA a Madrid, el nivell de participació en la manifestació del nostre sector en defensa dels interessos del comerç detallista del peix, ha destacat per... seguir llegint →
El lluç, ric en proteïnes magres i àcids grassos omega-3, es converteix en la peça central d'aquest suquet que es completa amb la delicadesa de les cloïsses. Una simfonia de... seguir llegint →
Aquest exquisit plat fusiona la delicadesa del rap amb el sabor intens i aromàtic dels rossinyols, oferint una experiència gastronòmica única. El rap, ric en proteïnes magres i àcids grassos... seguir llegint →
Aquest plat captivador uneix la frescor intensa de les sardines amb els matisos elegants del vi blanc, oferint una fusió perfecta. Les sardines, carregades d'àcids grassos omega-3 necessaris per a... seguir llegint →
Desperta els teus sentits amb la recepta de Sèpia amb Faves i Pèsols, un plat que destaca per la seva tradició mediterrània, que fusiona la textura tendra de la sípia... seguir llegint →