El pròxim 15 de febrer tindrà lloc la presentació del Baròmetre de la seguretat alimentària a Catalunya 2022, en la sala d’actes del Departament de Salut de la Generalitat de... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
L'Ajuntament de Barcelona, amb la finalitat de reconèixer la contribució al Compromís Barcelona Plàstic Zero, ha aprovat per l'exercici 2023 la reducció del 10% sobre les tarifes del servei de... seguir llegint →
El nostre president, Àlex Goñi, i director, Ignasi del Río, han assistit a una reunió entre representants de diverses entitats i els diputats del PDeCat al Congrés, Srs. Genís Boadella i Ferran Bel,... seguir llegint →
S’ha obert el termini de presentació de sol·licituds a les nou línies d’ajuts de l’Estratègia agroalimentària de Catalunya, que estan dotades amb 10 milions d’euros: Un primer bloc d’aquests ajuts... seguir llegint →
Arran de la desaparició de l’oficina de la Caixa Gremial (Banc Sabadell) al Mercat Central del Peix, i per tal de facilitar-vos la tramitació de les targetes anuals d'accés a... seguir llegint →
El nostre Gremi, mitjançant Serveis Gremials Integrals, us ofereix assessorament i gestió professional i especialitzada en el sector; en matèria Fiscal, Comptable i Laboral. Comptabilitat, IRPF, IVA, Seguretat Social, autònoms,... seguir llegint →
El sector pesquer reclama al govern central replantejar-se urgentment l'IVA dels productes pesquers i no allunyar-los de la dieta de la població. No considerar aliment bàsic als productes pesquers es... seguir llegint →
El congre és un peix nocturn de la Mediterrània. Per les seves propietats i excel·lent sabor, és un peix molt utilitzat a la cuina i amb el que podem elaborar... seguir llegint →
La tècnica meunière, en culinària, es refereix a una forma de fregit en mantega d'un peix (bé sigui sencer, tallat a trossos, o en rodanxes) que ha estat prèviament enfarinat.... seguir llegint →
Avui, 16 de gener, celebrem el Dia Internacional de la Croqueta, i no hi ha millor manera per fer-ho que menjant unes exquisides croquetes de peix. T'animes? Ingredients: ▶︎ 300... seguir llegint →
El llobarro el podem cuinar al vapor, rostit a la graella, al forn, a la sal o al papillote, de qualsevol manera quedarà sucós i saborós. En aquest cas compartirem... seguir llegint →