Ha estat publicada la Resolució per la qual es regeixen les bases reguladores de la convocatòria per a la concessió de subvencions, en l'àmbit del comerç, serveis, l'artesania i la... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Barcelona ha posat en marxa la Regata Cultural, el programa d’activitats per acompanyar l’arribada de la Copa Amèrica. L’acte, celebrat avui a la Fundació Joan Miró, ha comptat amb l’assistència... seguir llegint →
El nostre president, Àlex Goñi, ha estat distingit membre d’honor del Senat de PIMEC, en el marc de la trobada que el grup de senadors de l'entitat va mantenir el... seguir llegint →
Seafood Expo Global, la fira comercial més extensa que cobreix tota la indústria pesquera, torna a la Ciutat Comtal al 2024. Celebrada enguany del 23 al 25 d'abril de 2024 al... seguir llegint →
El Gremi, representat pel nostre president, Àlex Goñi, ha estat present aquest passat dimarts 9 d'abril a la Llotja de Mar, a la recepció institucional oferta conjuntament per l’Ajuntament de... seguir llegint →
El Gremi ha mantingut una trobada amb representants de l’àmbit d’Ocupació de Creu Roja, a la qual ens han presentat el seu projecte "Primers Contractes". Aquest projecte vol acostar al... seguir llegint →
Convidats pel Síndic de Greuges de Barcelona, el Gremi representat pel nostre president Àlex Goñi, va assistir el passat 4 d'abril a la presentació de l'informe anual de la sindicatura... seguir llegint →
Aquest plat, més enllà del seu deliciós gust, ofereix una dosi generosa de nutrients essencials. El bacallà és una excel·lent font de proteïnes magres, perfecta per a la construcció i... seguir llegint →
Aquesta recepta és un festival de sabors que aporta increïbles beneficis per a la nostra salut. Les gambes són una increïble font de proteïnes i d'àcids omega-3 molt beneficiosos per... seguir llegint →
Les vieires, riques en proteïnes magres i minerals com el calci i el fòsfor, es complementen perfectament amb el cremós de patata, que aporta carbohidrats sans i fibra. A més,... seguir llegint →
Aquesta recepta és una combinació perfecta de mar i terra, on la delicadesa del peix es combina amb la riquesa del formatge de cabra, la frescor del tomàquet i l'aroma... seguir llegint →