S'ha obert el termini per presentar candidatura al Premi Comerç de Barcelona 2024, unificat amb el Premi Mercat de Barcelona. A través d'aquests guardons, organitzats per la Direcció de Comerç,... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Si t'interessa obrir una parada en alguns dels mercats municipals de Sant Boi ets a temps de fer-ho. Als mercats de Sant Boi trobem una gran varietat de parades i... seguir llegint →
Us facilitem l’enllaç de l’article a El Nacional.cat, que ha realitzat recentment el nostre director territorial de Catalunya del Banc de Sabadell, Xavier Comerma, sobre els serveis que aquest banc... seguir llegint →
El diumenge 13 d'octubre Mercabarna torna a obrir les seves portes per celebrar la 6a edició de la seva cursa popular, que té com a causa solidària aquest any el Casal dels Infants,... seguir llegint →
El passat 17 de juliol i al recinte del Mercat de la Boqueria, va tenir lloc la presentació del "Pa de Mar", proposta de pa especialment creada pel Gremi de... seguir llegint →
El passat 17 de juliol va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de Socis, a la seu social del nostre Gremi. En el decurs de la reunió, es van aprovar els... seguir llegint →
La Junta Directiva de FEDEPESCA, federació de la qual ostentem la vicepresidència, ha acordat dissenyar una campanya en punt de venda per a sol·licitar el suport social en la defensa al dret a una alimentació... seguir llegint →
La llampuga, un deliciós peix blau amb carn tendra i gust intens, es converteix en la protagonista d'aquest plat que captura l'essència del Mediterrani. Acompanyada de pebrots, aquesta combinació de... seguir llegint →
La canana és similar al calamar. Té un gust més potent i una carn més forta. També és més econòmica. Hi ha diferents varietats que, ben cuinades, donen molt bons... seguir llegint →
Sabíeu que el calamar és un aliment amb poquíssim greix i calories? Té un alt contingut en proteïnes de bona qualitat, que permeten el creixement i manteniment de les estructures del... seguir llegint →
El congre és un peix blanc amb baix contingut en greixos, ric en proteïnes d'alta qualitat, vitamines A, B12 i D, així com en minerals com el fòsfor i el... seguir llegint →