La fira Meat Xperience, celebrada el 27 i 28 d'octubre en La Farga de L'Hospitalet, ha rebut més de 4.000 visitants. Aquesta fira impulsada per la Federació Catalana de Carnissers i... seguir llegint →
De la Peixateria a la Cuina!
Ha estat publicada una Resolució de la Secretaria d'Estat de Comerç, per la qual es convoquen els Premis Nacionals de Comerç Interior 2024. Els premis es convoquen en tres modalitats:... seguir llegint →
Tal com us vàrem informar, des de la cadena pesquera nacional hem fet un pas més en la reivindicació per a aconseguir la supressió o reducció de l'Impost sobre el... seguir llegint →
Segons estableix l'Ordre EMT/85/2024, el calendari oficfial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2025 és el següent: 1 de gener, dimecres - Cap d'Any 6 de gener, dilluns... seguir llegint →
Tornen els Premis Agenda 2030, i ho fan integrant les accions per la sostenibilitat de les organitzacions membres de la Xarxa Barcelona + Sostenible, com és el cas del Gremi.... seguir llegint →
Ha estat elaborada una nova versió de la guia sobre traçabilitat per al comerç detallista de productes pesquers i congelats. Aquesta actualització realitzada per Adepesca, s'enfoca en les novetats legislatives... seguir llegint →
El Gremi de Peixaters de Catalunya impulsa la campanya que s’inicia avui, sol·licitant al Govern la supressió o reducció de l’IVA als productes pesquers. El Gremi s’uneix a aquesta campanya,... seguir llegint →
Plat molt fàcil d'elaborar i molt vistós. Fet amb ingredients que sempre tenim a casa. Des d'un punt de vista nutricional, el bonítol destaca per ser un aliment especialment ric... seguir llegint →
Recepta tradicional basca que hem incorporat al nostre receptari tradicional. Els calamars destaquen pel seu alt contingut en vitamines A, B3, B12 i minerals com el calci, el iode, el... seguir llegint →
Plat tradicional de la cuina dels pescadors, econòmic i molt bo. Recepta que també queda exquisida amb l'aranya de cap negre. INGREDIENTS PER A 4 PERSONES ▶︎ 1,600 kg de... seguir llegint →
Recepta molt saborosa, que també es pot fer amb llobregant o llamàntol, ideal per dinars familiars. INGREDIENTS PER A 6 PERSONES ▶︎ 1 llagosta ▶︎ 1 sèpia de 400 g... seguir llegint →