La Universitat de Girona està organitzant la 2a Jornada sobre la SARDINA a la Costa Catalana i espècies per a consum complementari, que tindrà lloc el divendres 18 d’octubre als espais del Centre d’Interpretació del Peix Maram de la Confraria de Pescadors de l’Escala.
El programa de la Jornada dona continuïtat a la primera sessió que va tenir lloc l’any 2021. Tant l’èxit de participació dels diferents sectors relacionats, com les conclusions a les quals es va arribar, com l’impacte mediàtic aconseguit, ha animat a preparar-ne una segona edició. A la trobada es reuniran científics, pescadors, tècnics de les confraries, peixaters, gestors de l’administració i altres persones interessades en aquest recurs, per tal d’intercanviar punts de vista sobre l’estat actual en què es troba l’espècie i la manera de millorar-ne la població. També es presentarà a discussió una nova marca de qualitat que permetrà revaloritzar la sardina al mercat i donar a conèixer espècies que es poden potenciar com a complementàries durant el període de veda o bé en els moments en què la sardina es troba en nivells nutricionals menors.
Acabarà la jornada amb un dinar popular a les mateixes instal·lacions.
La inscripció és totalment gratuïta i es pot formalitzar aquest enllaç.
Comments are closed.