El proper divendres 4 de desembre d’ 11:00 a 12:30h, es farà la presentació del Llibre Blanc del Sector del Peix a Catalunya a través de la plataforma zoom, en format telemàtic.
Aquest Llibre Blanc, que ha comptat amb la col·laboració i impuls del Gremi de Peixaters de Catalunya, és el resultat d’un treball molt complet on es fa una radiografia de la situació actual i els reptes de futur que han d’entomar tots els actors que conformen aquest món complex al voltant del peix. Un estudi llargament esperat en el que hi ha participat tot el sector des de la producció fins al consumidor, passant pels diferents canals de comercialització i l’administració.
Aquesta és una gran eina que servirà per ajudar-nos a entendre on som i una guia per entomar el gran repte de la transformació imprescindible que ha d’afrontar aquest sector.
A la presentació que ens donarà la benvinguda la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà hi intervindran com a ponents les següents persones:
- ALEJANDRO GOÑI, President del Gremi de Peixaters de Catalunya.
- ANTONI ABAD, President de Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors.
- MIQUEL RODRÍGUEZ, Incotur Consulting, S.L.
- ANDREU BRU, Director del Departament de Tecnologia i Innovació de PIMEC.
- SERGI TUDELA, Director General de Pesca i Afers Marítims.
L’assistència és lliure per a totes les persones interessades, però es requereix inscripció prèvia a través del següent enllaç.
Descarregueu-vos l’escaleta de la presentació aquí
Comments are closed.