El Gremi de Peixaters i Mercabarna informem que s’obre el termini per acollir alumnes en pràctiques professionals no laborals, formats a Mercabarna, en el curs de Peixateria i elaboració dels productes de la pesca i l’aqüicultura (Certificat de Professionalitat de nivell 2, de la família professional d’Indústries alimentàries, RD 646/2011) que estem realitzant actualment.
Els alumnes han realitzat els mòduls formatius següents (480 hores):
- Recepció, emmagatzematge i expedició de productes de la pesca (50 hores)
- Condicionament i tecnologia del peix (130 hores)
- Preparació i venda de peix (60 hores)
- Elaboració de conserves i salaons de peix (110 hores)
- Elaboració de congelats i cuinats de peix (110 hores)
- Formació complementària (20 hores)
Les ocupacions i llocs de treball relacionats amb aquesta especialitat són:
- Peixater/a
- Manipulador/a de peix
Tots els alumnes formats posseeixen el certificat de manipulador d’aliments. Disposen també de vestuari adequat. De la mateixa manera, estan coberts per una assegurança mèdica que els cobreix durant tot el període de pràctiques; segons l’ordre EMO/260/2015, fet que no suposa cap cost per a l’empresa.
En cas d’estar interessats a col·laborar en aquestes pràctiques, i per poder preparar els convenis pertinents, Mercabarna solicitarà que facilitin la següent informació:
– Nom del curs
– Raó social.
– NIF / CIF empresa.
– Nom representant legal.
– Càrrec representant legal.
– NIF representant legal.
– Número d’alumnes que vol acollir.
– Direcció del lloc on es realitzaran les pràctiques.
– Tasques a desenvolupar durant les pràctiques.
– Nom i cognoms de la persona de contacte durant les pràctiques.
– Càrrec de la persona de contacte durant les pràctiques.
– NIF de la persona de contacte durant les pràctiques.
En cas d’estar interessat, cal posarse en contacte amb el departament de Formació de Mercabarna a través de telèfon o correu electrònic:
Serveis de Formació de Mercabarna
93 556 34 56
formacio@mercabarna.cat
Comments are closed.