L’orada és un peix de la dieta tradicional dels pobles costaners del Mediterrani. El seu consum sol fer-se mitjançant preparacions senzilles cuinades a la sal, forn, amb verdures, a la planxa, i altres receptes. El seu sabor és delicat, la seva textura suau, molt agradable al paladar i molt acceptat.
La quantitat de proteïnes de l’orada, és de 18,12 g. per cada 100 grams. Les proteïnes que té l’orada, s’usen en el nostre organisme per crear noves proteïnes, responsables de construir teixits, com els de la nostra massa muscular, i regular els fluids de l’organisme entre altres funcions.
Les proteïnes d’aquest aliment pertanyent a la categoria de de els peix blanc, estan formades per aminoàcids com cistina, histidina, metionina, tirosina i triptofan. Aquests aminàcids es combinen per formar les proteïnes de l’orada.
El nostre cos usa les proteïnes de l’orada per construir els teixits que formen els nostres músculs. Aquestes proteïnes també són útils i necessàries per mantenir els nostres músculs ja que sense una aportació adequada de proteïnes, com les quals proporciona el consum d’orada, la nostra massa muscular s’afebliria i reduiria gradualment.
La millor Orada salvatge, la trobaràs a la teva peixateria de confiança!
Comments are closed.