El Gremi de Peixaters de Catalunya torna a posar a disposició dels seus agremiats i agremiades el segell de qualitat. El Gremi segueix treballant pel reconeixement de la qualitat del sector, renovant el segell de qualitat per aquest nou any. Tots els establiments agremiats rebran el segell encartat a finals de 2020 o principis de 2021 per tal que el puguin penjar als seus establiments a partir del gener del 2021.
El segell de qualitat
Com cada any, el Gremi de Peixaters de Catalunya ha elaborat un segell de qualitat que s’atorga a aquells establiments agremiats i que aporta prestigi, diferenciació, fiabilitat i promoció, i, en definitiva, contribueix a la distinció de l’establiment per mitjà de la qualitat tant del producte com del servei.
L’atorgament del segell suposa complir amb els requisits específics de qualitat que diferencien els establiments amb distintiu envers aquells que no el tenen. A més, es tracta d’un segell de qualitat per a tota Catalunya, compatible amb d’altres certificats o segells que pugui tenir l’establiment.
Avantatges del segell de qualitat:
- El segell és un distintiu que busca reconèixer l’esforç dels peixaters agremiats per consolidar l’atenció als consumidors de productes frescos de qualitat i innovació.
- De cara a l’establiment, el segell millora la gestió empresarial, el que es reflexa en la millora del producte i, per tant, de la competitivitat.
- La possessió del distintiu implica treballar en la millora continua de l’establiment.
- El segell també és un instrument de promoció i comercialització per l’establiment, donant un major reconeixement al sector i envers el client.
Fes-te la foto!
Us animem a tots els agremiats i agremiades a fer-vos una foto a la vostra parada amb el segell de qualitat i a compartir-la a les xarxes socials amb el hashtag #PeixdeQualitat! També ens les podeu enviar a nosaltres perquè les compartim a les xarxes socials del gremi.
Comments are closed.