El Gremi ha participat en la 4a edició del Comitè Estratègic QUALIFY, jornada patrocinada, entre d’altes, pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i la Universitat Autònoma de Barcelona.
La Comissió, l’objectiu bàsic de la qual és potenciar la competitivitat de les pimes del sector agroalimentari mitjançant la millora dels processos de qualitat, la lluita contra el frau alimentari i la promoció de l’autenticitat dels productes, ha tractat sobre diversos temes d’actualitat i interès, com són: els fons europeus i la col·laboració públic-privada; casos relatius a l’agro-alimentació; tecnologies disruptives o innovadores i l’impacte al sector agroalimentari.
Al mateix temps, s’ha mantingut una sessió de debat i presentació de les propostes inicials del Pla d’Acció QUALIFY del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i sobre el treball “Aprofitant els recursos i infraestructura de les universitats per desenvolupar projectes d’innovació i transferència de tecnologia al sector agroalimentari”.
Trobareu més informació en aquest enllaç.
Comments are closed.