El dijous 10 de març, al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, se celebrarà el II Fòrum Catalan Food, organitzat per Prodeca i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de la Generalitat de Catalunya.
El Gremi serà present en aquest esdeveniment, en què participen diferents experts, empresaris i agents del sector agroalimentari, amb l’objectiu d’incentivar la competitivitat de l’alimentació catalana. Es debatran en aquesta jornada temes d’interès, com són: afegir valor als productes analitzant les estratègies competitives vinculades a l’origen dels aliments, l’origen dels productes com un incentiu de compra, el present i el futur dels diferents sectors alimentaris, afectació de la pandèmia en els hàbits de consum, i afectació dels aliments que consumim en el context de la crisi de subministraments. Posteriorment, tindrà lloc una taula rodona a la qual es tractarà la promoció d’un sistema alimentari més sostenible.
Podeu assistir a aquest fòrum, fent la inscripció mitjançant aquest enllaç.
Comments are closed.