Tal com us vàrem informar, el Gremi va participar en un taller sobre les Pèrdues i el malbaratament alimentari en el sector pesquer, organitzat, pel Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).
Recentment, i concretant aquest malbaratament en el seitó, hem estat convidats a participar en la taula d’actors que se celebrarà el proper mes d’octubre, en el marc de l’estudi de la Diagnosi de la cadena de valor del Seitó a Catalunya 2021.
Paral·lelament, demanen la nostra col·laboració en un petit qüestionari, on es recull informació general sobre aquest tema; tot especificant que si els participants no poden respondre a totes les qüestions plantejades, poden fer-ho de forma parcial.
Us facilitem l’enllaç perquè pugueu contribuir en aquest estudi, l’objectiu del qual és quantificar les pèrdues i el malbaratament al llarg de la cadena alimentària, des de la pesca fins a la venda detallista, i analitzar les seves principals causes amb la finalitat de proposar les mesures de prevenció i aprofitament més adequades dirigides al sector.
Comments are closed.