El Gremi ha estat present a la jornada tècnica PATT 10N “Comunicar la sostenibilitat alimentària”, que es va celebrar en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica, el passat 10 de novembre a la sala d’actes de la seu del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.
Aquesta jornada, organitzada pel Servei d’Innovació Agroalimentària de la Direcció General d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya i l’Observatori de la Comunicació Científica de la Universitat Pompeu Fabra, va tractar sobre la sostenibilitat alimentària des del punt de vista de la comunicació, amb la participació d’experts i expertes en matèria de sostenibilitat, alimentació i comunicació.
Alguns dels temes que es van tractar a la jornada varen ser: quins són els reptes de comunicar conceptes com la sostenibilitat en l’àmbit de l’alimentació, quan entrem en el terreny del greenwashing (és a dir, el blanqueig ecològic de les marques), iniciatives que impulsen la transició cap a un sistema més sostenible, i quin és el paper de les institucions per assolir un desenvolupament sostenible i fer arribar el missatge a la població; entre d’altres.
Comments are closed.