El nostre Gremi, amb la col·laboració de Rezero i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i l’Agència de Residus de Catalunya, va organitzar la jornada “Peixateries sense residus” que, en format virtual, tingué lloc el passat 16 d’octubre.
En aquesta trobada, presentada pel nostre president Àlex Goñi i dinamitzada per Rezero, es van veure quines eines i bones pràctiques tenim a l’abast per reduir al màxim els envasos d’un sol ús dels nostres establiments, mostant-se casos d’èxit que poden servir de referent, i tractant sobre com afecta la nova llei de residus estatal al comerç local, a més, d’analitzar-se els resultats de la diagnosi feta a principis d’any.
El contingut de la sessió va ser:
– Presentació del projecte “Peixateries sense residus” i els resultats de la diagnosi
– Bones pràctiques pel foment de la reutilització i casos d’èxit com a referents
– Com afecta la Llei 7/2022 de residus al comerç local
– Dinàmica participativa i dubtes
Podeu obtenir més informació al espai de la nostra Web: https://gremipeixaters.cat/peixateries-sense-residus/
Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb el nostre Gremi, Tel. 933 236 412, correu electrònic gremi@gremipeixaters.cat.
Comments are closed.