El Gastronomic Forum Barcelona, que va tenir lloc del 6 al 8 de novembre d’enguany al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, ha tingut com a referència principal la cuina transformadora i compromesa amb la preservació de la biodiversitat.
El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, i la regidora de Comerç de Barcelona, Raquel Gil, han inaugurat aquest dilluns el saló Gastronomic Forum Barcelona 2023, inauguració a la qual va assistir el nostre president, Àlex Goñi.
Durant el Gastronòmic Forum van ser lliurats diversos premis, entre ells el Josep Mercader, que tenen com a objectiu reconèixer la tasca, individual o col·lectiva realitzada, feina o al llegat que han fet o deixen les persones en diferents sectors d’activitat i en diferents àmbits socials, econòmics i professionals relacionats amb la gastronomia.
Entre d’altres, els guanyadors d’aquest any han estat l’Associació de Dones de la Mar (Pesca), representada per la Cristina Caparrós, i l’Associació de Comerciants de la Boqueria, representada per en Salvador Capdevila.
Felicitem als guardonats, mereixedors inquestionables d’aquests homenatges a la seva trajectòria, i ens felicitem per tenir-los com a col·laboradors i amics del nostre Gremi.
A la foto, d’esquerra a dreta, trobareu al nostre president, Àlex Goñi; la regidora de Comerç de l’Ajuntament de Barcelona, Raquel Gil; el conseller d’Acció Climàtica de la Generalitat de Catalunya, David Mascort; Núria Torné, de GranBlau; Alvaro Garcia, conseller delegat de l’empresa Garcimar; Pau Relat, president de Fira de Barcelona; i Constantí Serrallonga, director de Fira de Barcelona.
Comments are closed.