La Fundació Dieta Mediterrània, amb la col·laboració del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, la Direcció General de Pesca i l’Escola de Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Barcelona CETT, va organitzar el passat 23 de novembre un acte per donar valor al peix i al sector pesquer. La jornada va comptar amb diverses intervencions, entre elles la del nostre president, Àlex Goñi.
En el decurs de la sessió es va parlar del sector pesquer i els productes del mar, amb l’objectiu de comunicar i facilitar als assistents, estudiants d’hostaleria i turisme, la necessitat d’una alimentació sana, variada i equilibrada com és la Dieta Mediterrània, en la qual el consum de peix i els productes del mar constitueixen una de les seves característiques principals.
Salut, sostenibilitat, economia, societat, i gastronomia, varen ser els eixos principals de la trobada, introduint als estudiants conceptes d’economia blava i sostenible.El nostre president va desenvolupar la seva intervenció en aquest sentit, facilitant als alumnes assistents una visió global del sector de les peixateries i la seva íntima relació amb diferents àmbits com són la restauració, la gastronomia, el turisme, el paisatge, les tradicions, les festivitats i tots els elements que engloba la Dieta Mediterrània, incidint en l’excel·lent qualitat del peix i del marisc de les nostres costes i la gran diversitat d’espècies capturades al litoral.
Comments are closed.