Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
oct. 07

Guia de bones pràctiques per a la neteja i desinfecció en la indústria alimentària

  • 7 d'octubre de 2024
  • gremi
  • Actualitat, General, P

El passat 3 d’octubre, vàrem assistir a la presentació de la Guia de bones pràctiques per a la neteja i desinfecció en la indústria alimentària, acte realitzat a l’Edifici Salvany del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta presentació va comptar amb més de 125 assistents entre tècnics de salut pública i operadors del sector, entre ells el nostre Gremi.

La Sra. Carme Chacón, subdirectora general de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, va inaugurar l’acte i va destacar la importància fonamental de la neteja i desinfecció a la indústria alimentària com a pilars per garantir la seguretat alimentària.

Aquesta guia és fruit de la col·laboració entre professionals, consultors i Agència Catalana de Seguretat Alimentària. Les persones que han elaborat el document, la Sra. Irene Ylla Monfort, la Sra. Cristina López Vílchez i el Sr. Jordi Caballé,  totes elles consultores expertes en higiene alimentària, van presentar el document en profunditat.

L’objectiu de la guia és oferir un document clar i concís que serveixi com a referència per a tots els actors de la indústria alimentària. La guia, disponible en format digital, aborda de manera detallada temes clau, des dels tipus de neteja i els productes que cal utilitzar fins al disseny higiènic de les instal·lacions i l’elaboració de plans de neteja i desinfecció.

Es va aprofundir en els conceptes clau de validació, vigilància i verificació, essencials per garantir l’eficàcia dels protocols de neteja i desinfecció, destacant la importància de validar els protocols abans de la seva implementació i de fer un seguiment i verificació continus per assegurar-ne el compliment.

Finalment, es van portar a terme exercicis interactius sobre conceptes i coneixements en la matèria en el que van poder participar totes les persones assistents.

Podeu  accedir a la Guia mitjançant aquest enllaç.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Comments are closed.

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat