El pop és un aliment amb una alta càrrega proteica i nutricional, i aporta grans avantatges a la nostra salut. Una de les principals característiques és que té un alt contingut en iode, que millora el nivell d’energia i afavoreix el funcionament de les cèl·lules. A més, cal destacar, que es tracta del marisc amb un menor contingut de colesterol. És ric en vitamines i minerals.
Alhora, conté ferro, calci, fòsfor, potassi, zinc, magnesi, sodi, seleni, proteïnes i les vitamines A, B, D, E i K. Afavoreix la salut cardiovascular i, a més, ajuda a processar eficaçment els carbohidrats. El pop té un baix contingut en grassa i calories, pel que és recomanable en les dietes per aprimar-se.
La seva alta càrrega en vitamines, principalment la B12, i hidrats de carboni el converteix en un aliment ideal per a esportistes. A més, en la seva composició compta amb aminoàcids i polisacàrids, que prevenen afectacions mentals, com pot ser la depressió.
Comments are closed.