Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
Gremi de Peixaters de Catalunya
  • El Gremi
    • Qui som?
    • Junta Directiva
    • Som Peixaters
    • Transparència
      • Codi Ètic
  • Peixaters
    • Els Agremiats
    • Agremia’t!
  • Actualitat
  • Peix i Salut
  • Serveis
    • Assessorament Laboral
    • Assessorament Fiscal
    • Assessorament Comptable
    • Formació
    • Borsa de Treball
    • Avantatges per als Agremiats
    • Taulell d’Anuncis
  • Economia Circular
    • Economia Circular
    • Peixateries sense residus
  • Contacte
jul. 27
bunyols de peix

Recepta de bunyols de peix

  • 27 de juliol de 2025
  • admin
  • Receptes
  • Bunyols, peix

El calet, també conegut com a bacallà fresc, és un peix blanc ric en proteïnes de gran qualitat i baix en greixos. Aporta vitamines del grup B, com la B12, essencial per al sistema nerviós, i minerals com el fòsfor i el seleni. A més, és fàcil de digerir i ideal per a menús equilibrats. Aquests bunyols casolans són una manera deliciosa de gaudir-ne, amb un toc aromàtic de brandi, all i julivert.

Ingredients per a 4 persones

– 400 g de calet net i sense espines
– 1 ou
– 2 cullerades de brandi
– 25 ml de llet de vaca
– 2 cullerades de farina
– 1 culleradeta de llevat químic (tipus Royal)
– 2 grans d’all picats
– Julivert picat
– Oli d’oliva per fregir
– Sal

Preparació i cocció

  1. Netegem el calet, en traiem la pell i les espines i l’esmicolem amb els dits. Salem.

  2. Batem l’ou i el reservem.

  3. Piquem l’all i el julivert ben petits.

  4. En un bol, barregem tots els ingredients (calet, ou, brandi, llet, farina, all, julivert) i afegim el llevat al final. La massa ha de quedar irregular i no massa espessa.

  5. Posem oli abundant en una paella i, un cop calent, agafem porcions amb una cullereta petita.

  6. Fregim per tandes fins que quedin daurats.

  7. Deixem escórrer sobre paper de cuina i servim acabats de fer.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • E-Mail

Leave a reply Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CATEGORIES

  • Actualitat
  • Receptes
  • Peix i Salut

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Gremi de Peixaters de Catalunya
933 236 412
Muntaner, 81 2a planta
08011 Barcelona
Email: gremi@gremipeixaters.cat

Canal de comunicacions

ENLLAÇOS D’INTERÈS

www.pimec.org
www.fedepesca.org
www.oceanshealth.udg.edu
www.mercabarna.es

SUBSCRIU-TE AL NEWSLETTER


 

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials.

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Avís legal | Política de privacitat | Política de cookies
© Copyright 2022
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva experiència com usuari mentre es navega. Podeu obtenir més informació sobre quines Cookies estem utilitzant o desactivar-les a l'apartat configuració.
ConfiguracióAcceptar-ho tot
Manage consent

Visió general de privadesa

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència mentre navegueu pel lloc web. D'aquestes, les cookies que es classifiquen com a necessàries s'emmagatzemen al vostre navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcionalitats bàsiques del lloc web. També fem servir cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i entendre com feu servir aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemaran al vostre navegador només amb el vostre consentiment. També teniu l'opció de desactivar aquestes galetes. Però desactivar algunes d'aquestes galetes pot afectar la vostra experiència de navegació.
Analítica
Les cookies analítiques s'utilitzen per entendre com el visitant interactua amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre el número de visitants o l'origen de la visita entre d'altres.
Necessària
Les cookies necessaries són essencials per al correcte funcionament del lloc web. Aquestes cookies garanteixen les funcionalitats bàsiques i les característiques de seguretat del lloc web, de forma anònima
GaletaDuradaDescripció
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Analítica.
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsAquesta cookie guarda el consentiment o no de l'usuari per les cookies de la categoria Necessàries.
pll_language1 anyCookie del plugin de WordPress Polylang. Guarda el codi de l’idioma de la última pàgina visitada.
viewed_cookie_policy11 monthsAquesta cookie s'utilitza per guardar la informació sobre el consentiment o no de l'usuari per a fer ús de les cookies. No guarda cap tipus d'informació personal.
DESA I ACCEPTA
Necessites que t'ajudem?
WhatsApp
Com et podem ajudar?
 
Obrir xat