La fira Meat Xperience, celebrada el 27 i 28 d’octubre en La Farga de L’Hospitalet, ha rebut més de 4.000 visitants. Aquesta fira impulsada per la Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers i GremiCarn, amb el recolzament d’Anafric i Cedecarne, té com a objectius dinamitzar el sector i promoure la col·laboració entre els seus professionals.
Durant aquest esdeveniment de dos dies, els visitants han tingut l’oportunitat de submergir-se en un ambient on s’exhibeixen els millors productes i serveis de la indústria, amb l’objectiu d’impulsar el desenvolupament dels seus negocis. A més, Meat Xperience constitueix una plataforma de formació de noves tècniques d’elaboració d’aliments carnis, en el qual es potencia el coneixement compartit de professionals que marquen tendència en aquest àmbit.
La fira ha acollit una gran diversitat de tipus de proveïdors: derivats carnis, formatges, envasaments, embalatge, pesatge, etiquetatge, espècies/condiments, instal·lacions, utensilis, suports a la venda, transport i, per descomptat, carns.
La programació ha inclòs una sèrie d’activitats i xerrades informatives, tallers i conferències sobre normatives, tendències de consum, casos d’èxit, etc. A través de cursos i demostracions en viu els visitants a Meat Xperience han explorat noves propostes d’elaborats alineades amb les tendències de consum actual.
Com a preàmbul, la nit prèvia a l’inici de la fira, el 26 d’octubre, va tenir lloc La Trobada MX, un sopar que va reunir a professionals de carnisseries i xarcuteries de tota Espanya, i al qual va ser-hi convidat el nostre president, Àlex Goñi (a la foto acompanyat d’alguns dels altres assistents).
Comments are closed.