El passat 24 d’abril, a la fira Seafood i a l’estand Catalonia Hub de la Generalitat de Catalunya, el Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA) va presentar uns estudis desenvolupats recentment. El nostre president, Àlex Goñi, va assistir a aquesta jornada.
Les presentacions realitzades feien referència a:
– la diagnosi de pèrdues i malbaratament alimentari del lluç i el llucet a Catalunya.
– el Cluster català “Foodservice” de revalorització dels subproductes del peix.
Per finalitzar la jornada es va fer la presentació i tast d’un coproducte de bacallà i una pasta de gamba, resultants de la revalorització de subproductes del sector del peix.
El CREDA és una fundació dedicada a la recerca que compta amb el suport de dues institucions: la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).
Nascuda l’any 2005, CREDA-UPC-IRTA va sorgir amb la intenció d’establir un organisme català dedicat a estudiar i investigar el desenvolupament del sector agroalimentari, tenint en compte, principalment: el medi ambient, l’economia i els consumidors. El nostre centre treballa per públics i clients tant del sector públic i privat, com governamentals.
Les anàlisis i informes desenvolupats pel CREDA contribueixen a la presa de decisions i la gestió de governs, entitats públiques i empreses.
Comments are closed.