Menjar peix de forma regular té nombrosos beneficis, un dels principals, i alhora més desconegut, és la repercussió positiva que té per la nostra pell.
Un dels principals motius és que el peix és un aliment ric en proteïnes, les quals són essencials per la reparació, formació i manteniment dels teixits del cos, el bon funcionament de les hormones i el transport de nutrients i oxigen cap a les cèl·lules, fet que ajuda en el procés de regeneració cel·lular i rejoveniment de la pell.
Alhora, menjar peix ajuda a prevenir el càncer de pell. Això és degut, que és un aliment que conté vitamina A, que és antioxidant. D’aquesta manera, evita que les cèl·lules es facin malbé i envelleixin. De fet, la Universitat de Manchester va determinar que el consum diari de 4 grams d’Omega 3 -molt present en els peixos blaus- podia reduir en un 50% el risc de patir càncer de pell.
El peix, és un aliment que conté molts minerals, entre ells el iode, el fluor, el calci, el magnesi i el zinc. Tots aquests són imprescindibles pel nostre organisme i tenen un efecte directe i positiu sobre la nostra pell.
Per acabar, els peixos blaus tenen més àcid grassos sans les omegues, que són antiinflamatòries i ajuden a mantenir i cuidar la nostra pell.
Comments are closed.