El peix ha de ser un element bàsic i indispensable en la dieta de totes aquelles persones que practiquin esport, ja que ajuda a augmentar el rendiment i facilita la recuperació després d’una activitat esportiva.
L’oli Omega 3, present en peixos blaus i blancs, té propietats antiinflamatòries, ja que aconsegueix inhibir els mediadors encarregats de provocar inflamacions. D’aquesta manera, el peix ajuda a prevenir possibles lesions i a obtenir un major rendiment i sense dolor.
El peix també ajuda a recuperar el cos i a combatre la fatiga després d’una activitat física. Ajuda a reparar els microtrencaments musculars que poden aparèixer després de fer esport i que causen un dolor punxant. Així doncs, l’oli Omega 3 ajuda a minimitzar aquestes petites ruptures.
Els principals beneficis del peix a la dieta dels esportistes resideix en la quantitat d’oli Omega 3, les proteïnes d’alt valor biològic, la baixa matèria grassa, les vitamines i minerals. Per aconseguir un rendiment òptim és necessari combinar els dos tipus de peix. El blau conté més oli Omega3 i el blanc és més magre.
Comments are closed.