Aquesta recepta, a més, incorpora verdures crues i oli d’oliva verge extra, aportant antioxidants i greixos saludables. Una proposta lleugera, nutritiva i ideal per a l’estiu!
Ingredients (4 persones)
– 800 g de bacallà remullat, dessalat i esqueixat
– 250 g de tomàquet vermell
– 50 g de ceba tendra
– 50 g de pebrot vermell
– 50 g de pebrot verd
– 1 gra d’all
– Unes branques de julivert
– Pebre negre mòlt
– Oli d’oliva verge extra
Preparació pas a pas
-
Demanem a la bacallaneria el bacallà ja dessalat i preparat per esqueixar.
-
Tallem la ceba, els pebrots verd i vermell a daus petits.
-
Trossegem el tomàquet a bocins una mica més grans.
-
Piquem l’all i el julivert.
-
Esqueixem el bacallà amb les mans o amb tisores, a la mida desitjada.
-
En una plata, barregem tots els ingredients.
-
Amanim amb pebre negre i oli d’oliva verge extra.
-
No cal afegir sal: el bacallà ja en porta de manera natural.