Des del Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA) ha estat organitzada una taula d’experts, a la qual es presentaran els resultats obtinguts en el decurs de l’estudi del lluç a Catalunya l’any 2022, que han realitzat per encàrrec del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC).
La sessió tindrà lloc el pròxim 8 de novembre a Mercabarna, amb una durada prevista de dues hores:
– de 6.00 a 7.00 del matí visita al Mercat del Peix de Mercabarna
– de 7.00 a 8.00 del desdejuni i presentació de l’estudi
La presentació tractarà sobre els següents punts sobre el lluç i el llucet:
– Flux del producte al llarg de la cadena de subministrament.
– Desaprofitament alimentari en la cadena de subministrament. Causes i volums.
– Possibles mesures de mitigació en el desaprofitament alimentari del producte.
Els assistents podran participar en la sessió aportant comentaris o suggeriments sobre els temes plantejats i les possibles solucions per a reduir el desaprofitament (la definició que dona el DACC inclou els minvaments per filetejat) que funcionin per a totes les baules de la cadena.
El nostre president, Àlex Goñi, hi serà present en aquesta sessió.
Comments are closed.