El passat dijous 30 de maig i a l’Espai Boqueria, situat a la planta Baixa del Mercat de la Boqueria, va ser inaugurada la temporada de les “Marbacoas“, esdeveniment organitzat pel Consell de Productes del mar de Noruega.
El nostre Gremi va ser-hi present a aquest esdeveniment organitzat pel Consell de Productes de la Mar de Noruega amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, i la Federació de Mercats Municipals (FEMM), i presentat per la farmacèutica i nutricionista Amelia Platón.
Posteriorment, s’inicia la “Marbacoa“, capitanejada per la cuinera Ada Parellada (restaurant Semproniana de Barcelona) a la plaça de la Gardunya, ubicada a la part posterior del Mercat de la Boqueria, on vàrem tastar excel·lents peixos de Noruega com són el salmó i el bacallà fresc.
Els assistents vàrem passar una bona estona tots plegats poden gaudir de la fusió de la cuina noruega i mediterrània, en aquesta nova modalitat de barbacoa amb peix.
Són moltes les persones que no fan servir productes del mar a les seves graelles, més enllà de les típiques sardinades, però en una societat cada cop més conscienciada en la importància de mantenir una dieta saludable, la Marbacoa es converteix en una perfecta solució.
Comments are closed.