La passada edició de la fira Alimentaria va tornat a ser de rècord. El saló, més internacional que mai, es va celebrar del 16 al 19 d’abril al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, sense ni un estand buit. Amb més de 4.500 expositors i més de 150 activitats gastronòmiques, reunint xefs que junts sumen 45 estrelles Michelin i els prop de 150.000 visitants registrats, un 30% internacionals, de 156 països revaliden el lideratge d’Alimentaria entre les fires europees referents del sector.
Per primera vegada, la fira d’alimentació es va celebrar alhora que el saló d’equipament i maquinària per a la restauració Hostelco. La idea era generar sinergies que permetin a Alimentaria seguir creixent. Els organitzadors de la fira busquen promoure la connexió entre les indústries alimentària, gastronòmica i turística.
A més dels contactes comercials, la fira és un gran aparador per donar a conèixer la innovació que es fa al sector. Durant la mostra, s’hi van presentar uns 300 productes nous. L’àmbit digital i les oportunitats del comerç electrònic també hi van ser presents. També hi va haver tallers a càrrec de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Paco Pérez, Elena Arzak i Ángel León.
Comments are closed.