El segell de qualitat
El Gremi de Peixaters de Catalunya ha posat a disposició dels seus agremiats i agremiades el segell de qualitat 2019. El Gremi segueix treballant pel reconeixement de la qualitat del sector, renovant el segell de qualitat per al 2019. Tots els establiments agremiats van rebre el segell encartat perquè el poguèssis col·locar a la vista dels clients i clientes.
Com cada any, el Gremi de Peixaters de Catalunya ha elaborat un segell de qualitat que s’atorga als establiments agremiats. El segell aporta prestigi, diferenciació, fiabilitat i promoció, i, en definitiva, contribueix a la distinció de l’establiment per mitjà de la qualitat tant del producte com del servei.
L’atorgament del segell de qualitat suposa complir amb els requisits específics de qualitat que diferencien els establiments amb distintiu envers aquells que no el tenen. A més, es tracta d’un segell de qualitat per a tota Catalunya, compatible amb d’altres certificats o segells que pugui tenir l’establiment.
Avantatges del segell de qualitat:
- El segell és un distintiu que busca reconèixer l’esforç dels peixaters agremiats per consolidar l’atenció als consumidors de productes frescos de qualitat i innovació.
- De cara a l’establiment, el segell de qualitat millora la gestió empresarial, el que es reflexa en la millora del producte i, per tant, de la competitivitat.
- La possessió del distintiu implica treballar en la millora continua de l’establiment.
- El segell també és un instrument de promoció i comercialització per l’establiment, donant un major reconeixement al sector i envers el client.
El calendari del 2019
Enguany el Gremi ha dissenyat un calendari per fidelitzar els clients en un moment complex pel sector. El Gremi va imprimir 12.000 calendaris perquè els agremiats i agremiades els distribuissin gratuitament entre els clients. Els agremiats i agremiades van poder recollir els calendaris de forma gratuïta fins a finals de febrer.
Comments are closed.