Segons un estudi publicat a la revista nord-americana HealthDay News, la vitamina C de la fruita i els àcids grassos Omega 3 del peix poden ajudar a disminuir els símptomes de l’asma.
L’autora de l’estudi, Jane Burns, membre de la facultat de Salut Pública de la Universitat de Harvard de Boston, considera que els adolescents que consumeixen poca quantitat de fruita, vitamina C i àcids grassos Omega 3 tendeixen a tenir una funció pulmonar molt menor.
Aquesta investigació es dugué a terme a partir de l’estudi de 2000 adolescents nord-americans, els quals se’ls examinà la funció pulmonar i les dietes que seguien.
Els investigadors van trobar la relació directa entre el consum escàs de fruita i l’augment d’asma en les persones que ja ho pateixen. Així mateix, com que el consum insuficient d’àcids grassos Omega 3 es relaciona amb el creixement de possibilitats de patir bronquitis, respiració sibilant i asma. I de fet, sembla que l’insuficient consum de peix augmenta en un 70% les possibilitats a patir símptomes asmàtics.
Comments are closed.