Un estudi recent de l’Escola de Medicina T.H. Chan de Harvard, exposa el consum de peix i marisc com una possible solució en aconseguir embarassos i practicar més sexe.
La recerca de l’equip d’Audrey J. Gaskins ha demostrat una relació positiva entre els àcids grassos d’omega 3 i la fertilitat en homes i en dones. L’estudi en qüestió s’ha basat en el seguiment de 501 parelles que buscaven tenir fills, a les quals varen registrar el consum de peix i marisc i la freqüència de les relacions sexuals.
D’aquesta manera varen obtenir uns resultats que demostren que les parelles que consumien peix i marisc, no només tenen més possibilitat a quedar-se embarassades, sinó que també tarden menys temps en quedar-s’hi. I tanmateix, també varen descobrir una associació entre el consum de peix i marisc i tenir més relacions sexuals.
Concretament els resultats mostren que el 92% de les parelles que consumien molt de peix i marisc havien aconseguit l’embaràs, mentre que els que menjaven menys de dues racions setmanals, només ho varen assolir el 79%. I pel que fa a la relació amb el sexe, el consum de peix i marisc ho augmentava un 22% més de mitjana.
Font: http://www.ccma.cat/324/menjar-mes-peix-i-marisc-fa-practicar-mes-sexe-i-facilita-l-embaras/noticia/2861949/
L’estudi: https://academic.oup.com/jcem/advance-article-abstract/doi/10.1210/jc.2018-00385/5001729
Comments are closed.