El 2017 és un any molt especial per a Mercabarna ja que es commemora el 50 aniversari de la seva fundació. Per celebrar el mig segle de vida, Mercabarna ha programat una sèrie d’activitats per fer partícips els usuaris durant aquest any 2017:
Acte inaugural: 24 de març de 2017
Com no podia ser d’una altra manera, Mercabarna és l’escenari escollit per iniciar els actes commemoratius del 50 aniversari. De quina manera ho celebrarem?
- Amb un acte institucional presidit per la presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín, i conduït pel periodista Josep Puigbó. Durant aquest acte, es presentarà un estudi sobre l’evolució del producte fresc en els 50 anys d’història de Mercabarna, a càrrec del director de la Fundació Alícia, Toni Massanés.
- La festa també arribarà al carrer! Per començar, vestirem de gal·la el recinte i hi haurà animadors fent gresca per tot Mercabarna: als peatges, al Mercat Central del Peix, al Mercat Central de Fruites i Hortalisses, a Mercabarna-flor i als carrers de la zona comercial.
- I pels que vulguin guardar un record de la celebració:
- S’instal·larà un fotomaton a la plaça del llac de Mercabarna.
- Les persones que aquest 2017 fan 50 anys, rebran un regal molt especial.
Exposició itinerant
Per donar a conèixer el 50è aniversari de Mercabarna entre els ciutadans, estem preparant una exposició itinerant que recorrerà diversos espais de Barcelona. Amb un format molt innovador, i amb la col·laboració de la Fundació Alícia, s’explicaran els canvis en el consum d’aliments durant les cinc darreres dècades.
3a Cursa Mercabarna
El diumenge 8 de octubre tindrà lloc la 3a Cursa Mercabarna, una festa esportiva i solidària que arriba a la seva tercera edició en un any molt especial: la celebració del 50 aniversari de Mercabarna. No us la perdeu!
Peça commemorativa
La història de Mercabarna també es nodreix de les vivències de les persones que, d’una o altra manera, hi han format part. Històries de superació, d’èxit, d’il·lusió, de col·laboració, d’amistat… que volem recollir en una peça commemorativa.
Comments are closed.