El passat 17 de juliol i al recinte del Mercat de la Boqueria, va tenir lloc la presentació del “Pa de Mar”, proposta de pa especialment creada pel Gremi de Flequers de Barcelona amb motiu de la celebració a la ciutat de la 37a edició de la Copa Amèrica. Aquest acte va comptar amb la presència del nostre president, Àlex Goñi i la regidora de Comerç, Restauració i Mercats, Raquel Gil.
El pa, fet exclusivament amb aigua de mar, farina i massa mare, queda integrat dins de la Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar l’arribada d’aquest gran esdeveniment esportiu a la ciutat.
El nou Pa de Mar té forma de nus mariner i és una creació de l’Andreu Bertran, forner agremiat al Gremi de Flequers de Barcelona, que ha ideat la forma i sabor d’aquest pa singular.
El Gremi de Flequers de Barcelona distribuirà pòsters amb la imatge del pa a totes les fleques agremiades i ha editat un vídeo on es pot veure pas a pas com elaborar el nou Pa de Mar.
Durant la presentació, l’Andreu Bertran va fer una demostració de com s’elabora el pa i el xef Quim Casellas, del restaurant Casamar de Llafranc, ha cuinat un suquet de peix fet amb aigua de mar.
A la foto de portada, d’esquerra a dreta en Pròsper Puig, president del Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques, Raquel Gil, regidora de Comerç, Restauració i Mercats, Raquel Gil, i el nostre president Àlex Goñi.
Comments are closed.