A Catalunya, el sector pesquer sempre ha tingut una gran rellevància, tant des del punt de vista econòmic com des de la perspectiva social i tradicional.
El fet que el desembarcament de les captures sigui diari, fa que el producte pesquer del litoral català estigui altament valorat per la seva qualitat i frescor.
El producte pesquer capturat a Catalunya té un paper molt important en la Dieta Mediterrània, en tant que forma part de la cuina marinera, molt variada gràcies a l’elevat nombre d’espècies diferents desembarcades.
Per poder divulgar i donar a conèixer millor els productes de la pesca catalana que s’ofereixen amb més freqüència a les peixateries d’arreu del país, el nostre Gremi conjuntament amb el, en el seu moment, Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors, van editar un pòster amb les 50 espècies més comercials, distribuït en el seu moment a les peixateries d’arreu del país.
Posem a la vostra disposició, en digital, aquest pòster, per tall de valoritzar aquest treball fet.
Comments are closed.