El projecte “Peix a l’escola”, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà amb el suport del GALP Costa Brava, és un espai de treball conjunt entre diferents agents del sector pesquer format, entre altres, per la Confraria de Pescadors de Palamós i l’IRTA.
L’objectiu d’aquest projecte és fomentar el coneixement del peix i promocionar el consum de productes pesquers de proximitat, entre els nens i nenes de la comarca, especialment entre els que estan en edats escolars d’infantil i primària.
Entre les diverses activitats que es porten a terme, el passat 10 de maig i organitzada per la Confraria de Pescadors de Palamós, juntament amb el Museu de la Pesca i el GALP Costa Brava, va tenir lloc una masterclass de cuina marinera impartida per en Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar i en Salvador Fortuny de MasterPeix, adreçada als cuiners i cuineres del menjador de l’Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí.
En aquesta masterclass es van oferir noves receptes, ensenyant com cuinar el peix perquè sigui més atractiu i gustós per als infants.
Aquests tipus d’iniciatives afavoreixen el coneixement del món del peix i dels seus professionals, promocionant el consum dels productes marins per la seva proximitat, qualitat i beneficis per la nostra salut.
Comments are closed.