L’agencia Catalana de Seguretat Alimentaria, davant la crisi del Coronavirus ens fa arribar un document de *Recomanacions per a establiments de venta d’aliments amb servei directe al públic*. Entre les mesures destaquem:
- Neteja de mans amb aigua i sabó o solució hidroalcoholica de manera recurrent
- Evitar el manipulat de diners, telèfons mobils o altres elements que puguin ser transmissors del virus.
- Facilitar el pagament amb targeta.
- Extremar i incrementar la freqüència de la neteja i desinfecció de tot l’establiment.
- Ordenar les cues a l’exterior de l’establiment* per mantenir la distància de seguretat (1 -2 metres)
Des de el Gremi seguim donant suport als agremiats reorganitzant els recursos i aplicant teletreball en els casos en que això es possible.
En tot cas, us recomanem fer totes les gestions mitjançant correu electrònic (gremi@gremipeixaters.cat) o telefònicament (933236412) per tal d’evitar la presencialitat com a element de risc de transmissió del virus.
Comments are closed.