Del 4 al 6 de juliol, Mercabarna acollirà jornades presencials i gratuïtes adreçades a professionals i estudiants del sector agroalimentari.
La Universitat d’Estiu de Mercabarna, que tindrà lloc del 4 al 6 de juliol, tractarà sobre “L’alimentació saludable de la ciutadania” i posarà el focus en la cerca d’estratègies per alimentar a la població de forma segura, saludable i sostenible.
La Universitat d’Estiu és gratuïta i té la col·laboració de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB). A més, els estudiants que estiguin cursant el darrer any de grau o un màster a aquestes universitats, podran convalidar 1,5 crèdits ECTS si assisteixen a totes les jornades.
La Universitat, per dies:
- Jornada 4 de juliol. Pandèmia, canvi climàtic i zones en conflicte: impacte en l’alimentació de la ciutadania. Les ponències giraran al voltant dels efectes de la crisi alimentària i energètica i les estratègies per construir un sistema alimentari global i sostenible.
- Jornada 5 de juliol. Què entenem per alimentació saludable?. Les estratègies per fomentar els hàbits d’alimentació saludable i els efectes positius d’una bona nutrició.
- Jornada 6 de juliol. Cap a un sistema alimentari més saludable, sostenible i just. Es donaran a conèixer iniciatives concretes dels àmbits de la producció i la distribució que avancen cap a opcions més sostenibles.
Quan acabin les ponències, s’organitzarà un dinar saludable.
Es pot accedir a les inscripcions mitjançant aquest enllaç.
Comments are closed.