L’arròs és un ingredient molt dinàmic i molt agraït amb el peix: les paelles, l’arròs a la cassola amb peix, arròs de marisc…
Aquesta setmana us portem una recepta d’arròs amb… calamars i navalles! Un tot en uno que no falla!
Els ingredients necessaris són:
- 200 g d’arròs
- 1 gra d’all
- 1 ceba
- 1/2 tomàquet
- Julivert
- 8 navalles
- 10 calamarsets
- 1 L de fumet de peix
- Un rajolí d’oli d’oliva verge extra
- 20 G de mantega
I els passos a seguir els següents:
1r pas. Escalfar la cassola a foc suau, amb un rajolí d’oli.
2n pas. Afegir-hi les navalles, daurar-les i retirar-les. I seguidament, fer el mateix amb els calamarsets.
3r pas. Daurar l’all i la ceba.
4t pas. Incorporar els calamarsets amb l’all i la ceba daurada anterior, per a després afegir-hi el julivert ben talladet.
5è pas. Afegir l’arròs i remenar-ho 1 minut.
6è pas. Tirar-hi el fumet – preparat a casa o de pot -.
7è pas. Passat un quart d’hora, que comenci a estar, posar-hi la mantega.
8è pas. Un cop està uniformitzat, ja podeu preparar el plat!
I apa! Que vagi molt de gust! Però recordeu, el millor peix, a les Peixateries del Gremi!
Comments are closed.