Aquesta recepta és molt de cada dia… és còmode i ràpida de fer, a més de relativament neta, cosa que s’aprecia molt a la cuina! I a més, com sempre saludable!
Ingredients per a 2 persones:
- 2 dorades
- 1 pastanaga
- Mig porro
- Oli d’oliva
- Suc de llimona
- Julivert
- Sal
- Pebre
Passos a seguir:
Primerament, ja a la peixateria podeu demanar que el peixater netegi la dorada preparada per a cuinar-lo d’aquesta manera.
1r pas. Netejar la pastanaga i tallar-la en juliana ben fina. Repetir amb el porro.
2n pas. Sobre una plata de forn col·locar una làmina de paper d’alumini ben llarga, ja que més tard haurà de cobrir tot el peix i la verdura.
3r pas. Posar-hi a sobre de la plata anterior, la dorada amb uns petits talls, i en els laterals les verdures prèviament tallades.
4t pas. Empolvorar una mica de julivert, sal i pebre al gust a les verdures i peix. I seguidament, tirar-hi també un raig de suc de llimona i oli d’oliva.
5è pas. Amb el paper de plata restant, cobrir el peix i la verdura, de manera que quedi espai dins. Però vigilar que quedi ben sellat, ja que un cop estigui dins del forn, s’emplenarà de gasos.
6è pas. Posar al forn la plata ben sallada, a uns 180ºC durant uns 30 minuts. Per a saber si és el punt, el paquet haurà d’estar inflat.
I recorda, el peix de cada dia, el millor, a les peixateries del Gremi!
Comments are closed.