Un plat per fer com a pica pica o com a plat principal, al vostre gust! Boníssim!
Ingredients necessaris:
- 1 pop d’uns 2 quilos
- 4 patates
- Pebre vermell, dolç i picant
- 1 fulla de llorer
- Sal
- Oli d’oliva verge
Passos a seguir:
Abans de tot, cal tenir present que perquè les fibres del pop es trenquin i sigui més tendres és recomanable congelar el pop uns dies abans de cuinar-lo (uns 15 dies).
1r pas. Descongelar el pop de manera natural, deixar-lo dins la nevera tota la nit abans.
2n pas. Posar sal marina amb l’aigua que cal bullir seguidament, juntament amb una fulla de llorer. 3r pas. Un cop l’aigua bull, introduir el pop tres vegades posant-lo i traient-lo de la cassola, fins la tercera vegada que ja es pot deixar dins l’aigua.
4t pas. Deixar coure uns 40 minuts en olla convencional, i de tant en tant punxar-lo. Si utilitzeu una olla a pressió seran uns 25 minuts.
5è pas. Un cop s’ha cuit, deixar reposar dins la mateixa aigua.
6è pas. Bullir les patates amb pell, sense deixar que es desfacin. Ja que s’han de tallar, un cop refredades, en rodanxes.
7è pas. Treure el pop de l’aigua per a què es refredi i seguidament tallar-lo a rodanxes.
8è pas. Preparar el plat, col·locar una base de patates i a sobre les rodanxes del pop. Després amanir-ho amb la sal, una mica de pebre vermell, dolç i picant i un bon raig d’oli.
La matèria prima és quelcom primordial! Doncs a les peixateries del Gremi de cap! Allà només hi trobaràs el millor peix!
Comments are closed.