El pagre és ric en vitamines del grup B i minerals essencials, com fòsfor, calci o ferro.
Ingredients necessaris per a quatre persones:
- 4 talls de pagre de 200 g
- 2 patates
- 70 g de mantega
- unes fulles d’estragó fresc
- 100 ml de vinagre agredolç de chardonnay
- 4 rovells d’ou
- sal
- pebre negre
- Bulliu les patates amb pell. Reduïu el vinagre amb part de l’estragó fins aconseguir una consistència de caramel.
- Munteu els rovells amb un batedor i al bany maria amb un petit raig d’aigua. Salpebreu-ho, incorporeu-hi estragó picat i reserveu-ho tebi.
- Marqueu el peix per la pell en una paella i poseu-lo al forn. Poseu també al forn les patates pelades i tallades a rodelles.
- Muntatge: poseu les patates al fons del plat i el peix a sobre. Al voltant, poseu-hi el rovell muntat i salseu-ho amb el vinagre reduït.
El millor peix, com sempre, de les Peixateries del Gremi!
Comments are closed.