Ingredients per a 2 persones
20 cloïsses
400 grams de fesolets de Santa Pau cuits + suc de cocció del fesols
2 grans d’all trinxat
100 ml de vi blanc
Julivert trinxat petit
Un got d’aigua mineral
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Preparació
1r.Posem les cloïsses en aigua amb sal per purgar-les durant una hora aproximadament.
2n. En una cassola fem les cloïsses a l’estil mariner, posant a sofregir l’all trinxat amb una mica d’oli d’oliva. Abans que agafi color hi afegim les cloïsses, juntament amb el vi blanc i l’aigua; deixem que s’obrin totes, les retirem del foc a mida que es vaguin obrint i les reservem.
3r. Deixem reduir els líquids fins que quedin a la meitat; arribat aquest punt afegim els fesolets de Santa Pau que prèviament hem escalfat juntament amb una mica de caldo de la cocció dels fesols,
4t. Incorporem per últim les cloïsses reservades, tot deixant fer un petit xup-xup màxim tres minuts, rectifiquem de sal i pebre i ho servim.
I recordeu… trobareu sempre les millors cloïsses a les peixeteries del Gremi!
Comments are closed.