Ingredients per a 4 persones:
- Cap de rap
- cua de rap
- 10 gambetes
- pa torrat
- ceba
- tomàquet
- alls
- julivert
- llorer
- 2L d’aigua
- oli
- sal
1r. Bullir el cap i la cua del rap amb 2 litres d’ aigua, amb dues fulles de llorer i sal durant 1/2 hora aprox.
2n. Fer un sofregit amb la ceba, tomàquet, all i julivert.
3r. Passada mitja hora, colar l’aigua i reservar-la en un altre olla.
4t. Treure el rap bullit de la cua i fer-lo a tiretes ben menudes i reservar-lo.
5è. Colar el sofregit amb un xinès.
6è. Afegir el pa torrat, el sofregit i el tall del rap bullit (vigilar les espines) a l’aigua del rap.
7è. Fregir 10 gambetes amb una mica d’oli
8è. Deixar-ho bullir tot 20 minuts i servir amb les gambetes pel damunt.
I recordeu… trobareu sempre les millors cloïsses a les peixeteries del Gremi!
Comments are closed.